Despre noi

Echipa noastră oferă soluții eficiente pentru afaceri în domeniul contabilității, al consultanței fiscale și al managementului financiar. Contribuim la performanța companiilor partenere, cu grijă și responsabilitate, de aproape 30 de ani.

povestea noastră

Cont-Exp este o firmă de contabilitate și consultanță fiscală cu sediul în Sfântu Gheorghe, având o experiență de peste 30 de ani. Colaborăm cu succes cu peste 120 de clienți din țară și străinătate, având în echipă experți contabili, consultanți fiscali și economiști bine pregătiți.

Am început ca o afacere mică de familie, astfel experimentând astfel personal complexitatea administrării unei companii și importanța de a avea un partener de încredere pe care să te poți baza pentru a rezolva provocările și problemele neprevăzute care apar în cadrul companiei. Știm că pentru mulți dintre noi, afacerea reprezintă mai mult decât un mijloc de trai: este visul și viitorul nostru. Credem că evaluarea corectă a situației financiare și o gestionare eficientă asigură securitatea afacerii, mai mult, sunt condiții fundamentale pentru luarea unor decizii de management solide. Experiența și expertiza acumulată e valorificată nu numai la propria afacere, ci și la cele ale clienților noștri, prin serviciile noastre, pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele.

Echipa

Colegii noștri, economiști, consultanți fiscali și experți contabili, sunt bine pregătiți și responsabili. Identificăm soluții personalizate pentru clienții noștri care doresc să-și protejeze afacerea.

Testimoniale